Seramik Tanıtım Grubu Coverings 2011 Fuarındaydı


Seramik Tanıtım Grubu Coverings 2011 Fuarındaydı


14-17 Mart 2011 tarihleri arasında Las Vegas/A.B.D.’de bu yıl 25. cisi düzenlenen COVERINGS 2011 Fuarı’na, Seramik Tanıtım Grubu faaliyetleri çerçevesinde 1200 feet²’lik  (yaklaşık 120 m²) stand ile katılınmıştır.

Fuarda, seramik sektöründe faaliyet gösteren firmaların etkin tanıtımının yapılabilmesini teminen, standda, karo ürün üreticisi/ihracatçısı firmalarımızdan tanıtım materyalleri (katalog, broşür, CD v.b.) sergilenmiştir.

Coverings 2011 Fuarı sırasında Türk Seramik Sektörü ve Standla ilgili haber yapılması için bir basın bülteni metni hazırlanmış öncesinde, ABD’ de yerleşik çeşitli kuruluşlar ve Ticaret Müşavirliği’ne gönderilmiş ve Fuar Basın Merkezi’ne verilmiştir.

Bir uluslararası İhtisas Fuarı olan Coverings fuarını National Trade Productions firması organize etmekte olup, anılan fuara Akgun Seramik, Bien Seramik, Ege Seramik , Yüksel Seramik ve Vitra firmaları kendi standları ile katılmıştır. Seramik Tanıtım grubu olarak anılan fuara 13. kez katılım gerçekleştirilmiş olup Seramik Tanıtım grubunu temsilen fuara Genel Sekreter Özkan AYDIN ve AR-GE Şube şefi Sevgin UTLULIĞ katılmıştır.


Önceki Haber Sonraki Haber