Seramik Tanıtım Grubu "ISH 2011" Fuarına Katıldı


Seramik Tanıtım Grubu "ISH 2011" Fuarına Katıldı


15-19 Mart 2011 tarihleri arasında Frankfurt/Almanya’da düzenlenen Uluslararası Bina, Enerji Teknolojisi ve Banyo Ekipmanları Fuarı olan ISH 2011 Fuarı’na, Seramik Tanıtım Grubu (STG) faaliyetleri çerçevesinde 96 m² stand ile katılım gerçekleştirmiştir.

Türk Seramik Sektörü ve Seramik Tanıtım Grubu ISH 2011 standına ilişkin haber yapılmasını teminen fuar öncesi hazırlanan basın bülteni Almanya’da yerleşik çeşitli kuruluşlar, Ticaret Müşavirliğimiz ve Ataşeliklerimize gönderilmiştir.

İki senede bir gerçekleştirilen ISH Fuarı’na STG adına 4. kez katılım sağlanırken, Türk Seramik Sektörünü tanıtan CD, promosyon malzemeleri ile tanıtım materyallerini Genel Sekreterliğimize ulaştıran firmalarımızın dokümanları ilgilenen stand ziyaretçilere “turkishceramics” logolu broşür çantaları ile birlikte dağıtılmıştır. Diğer taraftan, stand ziyaretçilerine fuar öncesinde Türk seramik motifli USB bellekler ile diğer promosyon malzemeleri hediye edilmiştir.

Bireysel olarak 56 Türk firmasının katılımcı olarak yer aldığı ISH Fuarı’nda yer alan STG standını Türkiye Frankfurt Başkonsolosumuz İlhan SAYGILI ziyaret etmiştir.

Isı, iklimlendirme teknolojileri, yenilebilir enerjiler ve banyo-bina hizmetlerinde uluslararası ihtisas fuarı olan ISH Fuarı’na, bu yıl Creavit, Ece Banyo, Ege Vitrifiye, Güral Vitrifiye, Idevit, Serel ve Vitra katılım gerçekleştirirken, Seramik Tanıtım Grubu’nu temsilen fuara İhracata Yönelik Devlet Yardımları Şubesi Müdürü Nazire FINDIKLI ile Ar-Ge Şubesi Uzmanı Işıl KARACA katılmıştır.


Önceki Haber Sonraki Haber