UNICERA'da Seramik Tanıtım Grubu Misafirlerini VIP Locası'nda ağırladı


UNICERA'da Seramik Tanıtım Grubu Misafirlerini VIP Locası'nda ağırladı


Bu yıl 23. sü düzenlenen Avrupa’nın 3’üncü büyük Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA seramik sektörünün aktörlerini bir araya getirdi. 2–6 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuar kapsamında, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ürünler, havuz, sauna, armatürler, banyo ve mutfak mobilyaları ve aksesuarları ve bunlarla ilgili yayınlar sergilendi. Yurt dışından Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda büyük bir ticari potansiyel oluşturuldu.

UNICERA boyunca Türk Seramik Tanıtım Grubu misafirlerini ikinci katta yer alan Büyükada ve Kınalı Salonlarındaki ‘Turkishceramics VIP Lounge’da ağırlama imkanı buldu. Sektörün önde gelen seramik firmalarının özel müşterilerine ve yabancı dergilerin editörlerine gönderilen VIP davetiye ve kartlarıyla giriş yapılan locada, misafirlere internet erişimi, açık büfe ve kilitli dolap gibi hizmetler sunuldu. Misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği VIP Locası’nda firmalar özel müşterileri ile vakit geçirme imkanı buldu.

UNICERA kapsamında, sektörün nabzını tutan uluslararası ve bölgesel dergilerden Tile, Ceramic World Review, Wallpaper, Edge, Carrelage ve Gulf Construction’ın editörlerini ve diğer yetkilileri Türkiye’ye davet eden Turkishceramics, misafirlerine Türk seramiklerinin yanı sıra İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerini de gösterme fırsatı buldu. Türk Seramik Tanıtım Grubu Başkanı Bahadır KAYAN, editörleri Türk seramik sektörünün geldiği son durum hakkında bilgilendirirken, Türkiye Seramik Federasyonu Genel Sekreteri Germiyan SAATÇİOĞLU, Türk Seramik istatistiki verilerini editörlerle paylaştı.

Ülkemizin önde gelen sektörlerinden biri olan seramik sektörünün nabzını tutan uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA, sektörün beklentileri doğrultusunda önümüzdeki yılda bu sene olduğu gibi Mart 2012’de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi - Büyükçekmece / İstanbul’da hazırlanacaktır.


Önceki Haber Sonraki Haber