Seramik Sektörü Cersaie Fuarında Buluştu


Seramik Sektörü Cersaie Fuarında Buluştu


Her yıl İtalya’nın Bolonya şehrinde gerçekleşen seramik sektörünün en kapsamlı ve prestijli uluslararası seramik ve banyo mobilya fuarı olan Cersaie Fuarı bu yıl 25-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenmiştir. Yaklaşık 100.000 kişinin katıldığı fuarda 633 firma en yeni ürünlerini sergilemiş ve dünyanın birçok yerinden gelen müşterileriyle bir araya gelmiştir. Türk seramik sektörünün de yoğun katılımı ile gerçekleşen fuara 18 üye firmamız stant ile katılarak rekabetçi ürünlerini sergilemiştir.

Fuar kapsamında şehir geneline verilen 140 adet taksi reklamı, havaalanı reklamları, fuar tarihleri boyunca fuar alanı çevresinde bulunan alanda Turkish Ceramics ve katılımcı üye firmalarımızın logolarının bulunduğu bir balon reklamıyla Turkish Ceramics marka algısı daha da güçlendirilmiştir. Fiziki reklamlarımızın yanı sıra Bolonya ve çevresini kapsayan hedef kitleye yönelik hazırlanan sosyal medya çalışmalarıyla Instagram ve Facebook’ta 482 bin, LinkedIn’de ise 58 bin erişime ulaşılmıştır.

Cersaie Fuarı’nda bu yıl ilk kez Turkish Ceramics markamızla fuar alanı içerisinde bir etkinlik alanında yer alarak, 27 Eylül tarihinde Türk seramik sektörünün hedef kitleye tanıtımı ve ihracatçı firmalarımıza sunacağı katkıları göz önünde bulundurarak bir iletişim etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe Başkanımız Erdem Çenesiz, yönetim kurulu üyelerimiz, üye firmalarımız, İtalyan Seramik Fedarasyonu Genel Direktörü Armando Cafiero, sektörel yayın temsilcileri ve basın mensupları katılım göstermiştir.

Fuara katılım gösteren üye firmalarımızın stantları Milano Başkonsolosu Mehmet Özöktem, Ticaret Ataşesi Ahmet Erkan Çetinkayış ve Yönetim Kurulu Başkanımız Erdem Çenesiz tarafından ziyaret edilmiştir.


Önceki Haber Sonraki Haber