Dünya Çimento Sektörü Intercem 2023 İçin İstanbul'da Yeniden Bir Araya Geldi


Dünya Çimento Sektörü Intercem 2023 İçin İstanbul'da Yeniden Bir Araya Geldi


INTERCEM İstanbul 2023, 5-7 Eylül tarihleri arasında Turkish Cement iş birliği ile Swissotel the Bosphorus'ta sektörün seçkin temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir.

Birliğimizin 48 m2 stand ile yer aldığı INTERCEM İstanbul 2023'e 45 ülkeden 480'den fazla delege katılmıştır.

ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay’ın açılış konuşmasıyla başlayan konferans Akçay’ın Türk çimento sektörü ve Türk ekonomisinin mevcut durumu hakkındaki sunumu ile devam etmiştir. Ardından, Abdulhamit Akçay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Şahin'in katılımıyla gerçekleşen panelde Türk çimento sektörünün uluslararası pazardaki fırsatları değerlendirilmiştir.

Türk çimento sektörü tanıtım filmi gün boyu Turkish Cement standında gösterilirken çimento fabrikalarını gösteren harita ile üretici ve ihracatçı firma bilgilerinin yer aldığı broşürler ziyaretçiler ile paylaşılmıştır. 6 Eylül 2023 tarihinde Turkish Cement iş birliğiyle çimento üreticileri, ihracatçıları, analistler, uluslararası delegeler ve üst düzey oluşan yaklaşık 300 kişinin katılımlarıyla Gala Yemeği düzenlenmiş ve sektör tekrar bir araya gelmiştir.

Konferans süresince, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay'ın sektörle ilgili röportajları yazılı ve görsel medyada geniş yer almıştır.

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.


Önceki Haber Sonraki Haber