Turkish Ceramics ABD Pazarında Varlığını Güçlendiriyor


Turkish Ceramics ABD Pazarında Varlığını Güçlendiriyor


Amerika Karo Distribütörleri Derneği (CTDA), Amerika Karo Uygulayıcıları Derneği TCAA), Kuzey Amerika Karo Meclisi (TCNA), Ulusal Karo Uygulayıcıları Derneği NTCA) tarafından her yıl düzenlenen Total Solutions Plus konferansı 22-24 Ekim 2023 tarihlerinde New Orleans’da gerçekleşti. Çoğunluğunu Amerikalı karo distribütörlerinin oluşturduğu konferansa 550’nin üzerinde üretici, distribütör ve müteahhit katıldı. Konferans kapsamında yapılan sektörel eğitim sunum ve oturumlarının yanı sıra katılımcıların bir araya geldikleri iletişim etkinlikleri düzenlendi.

Uzun yıllardır Turkish Ceramics markası ile yer alınan Total Solutions Plus platformunda bu yı1 23 Ekim tarihinde, Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz tarafından Türk seramik sektörü hakkında gelişmeler ve ABD pazarındaki konumuna dair bilgi veren bir konuşma yapılmış ve sektörümüz hakkında detaylı bilgileri içeren tanıtım filmimiz gösterilmiştir.

Konferansa ayrıca Houston Ataşesi Ahmet Yavuzhan Erdem, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı İlter Yurtbay ve üyelerimizden Ege Seramik, Yurtbay ve Vitra temsilcileriyle katılarak ikili iş temaslarında bulunmuşlardır.


Önceki Haber Sonraki Haber