Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri Birliği "SERES" 14 Ana Sponsoru


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri Birliği "SERES" 14 Ana Sponsoru


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri Birliği “SERES’14 (III. International Ceramic, Glass, Porcelain Enamel, Glaze and Pigment Congress) III. Uluslararası Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Kongresi’ne ana sponsor oldu…”

Türk Seramik Derneği (TSD) ve Anadolu Üniversitesi tarafından 15-17 Ekim 2014 tarihlerinde, Anadolu Üniversitesi, Yunusemre Yerleşkesi, Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan SERES’14 (III. International Ceramic, Glass, Porcelain Enamel, Glaze and Pigment Congress) III. Uluslararası Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Kongresi’ne Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri Birliği olarak ana sponsor olunmuştur. Kongre kapsamında akademisyenler, öğrenciler ve seramik sektörüne hitaben Emaye Sanatı Okulu, İleri Teknoloji Seramikleri Okulu, Seramik Malzemeleri Çevresel Ürün Beyanı Atölyesi ve Dijital Dekorasyon (inkjet) gibi farklı konularda eş zamanlı etkinlikler düzenlenecektir.  Birliğimiz tarafından ana sponsor olunan Kongre’de amaçlanan ilgili konu başlıklarında çalışan yurt içi ve yurt dışı akademisyenleri, sanatçıları, tasarımcıları ve sektör temsilcilerini bir araya getirmek, bilgi birikimlerinin ve tecrübelerin paylaşılması sağlamak ve bu sayede işbirliği olanaklarını artırmaktır.

Kongre açılış programı 15 Ekim 2014 tarihinde Anadolu Üniversitesi, Yunusemre Yerleşkesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirilmiş olup; bu kapsamda açılış konuşmalarını takiben sponsor plaketleri takdim edilmiştir. Kongreye ana sponsor olan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri Birliği adına plaketi Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı ve Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet T. YAMANER almıştır. YAMANER’e ödülü Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN  tarafından takdim edilmiştir.


Önceki Haber Sonraki Haber