Turkishceramics Cersaie'ye Damga Vurdu


Turkishceramics Cersaie'ye Damga Vurdu


Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından olan Cersaie Fuarı’nda Seramik Tanıtım Grubu düzenlediği başarılı etkinlikler ile adından söz ettirmeye devam etti.

Seramik Tanıtım Grubu, Cersaie ziyaretçilerini ve Bolonya şehrini düzenlediği iki önemli etkinliğe davet etti. 24 Eylül 2014 tarihinde Cersaie Fuarı ile eşzamanlı olarak yapılan “Bologna Water Design” tasarım etkinliğinde yer alan Turkishceramics, mimari yayınların öncüsü niteliğindeki Architect’s Journal’ın desteği ve moderatörlüğü eşliğinde dünyanın sayılı mimarlık ofislerinden mimarlara Osmanlı stili yaptırdığı “Kiosk” projesi ile bu yıl da adından söz ettirdi. Zaha Hadid Architects, Hopkins Architects, Eric Parry Architects, ADAM Architecture, Studio Weave and Allford Hall Monaghan Morris mimarlık ofisleri ile “Kiosk” projesi kapsamında çalışan Turkishceramics; projeye katılan mimarlarla gerçekleştirdiği seminer sonrasında resepsiyon vererek konusunda uzman kişileri biraraya getirdi.

Ayrıca, Bolonya’nın en büyük meydanı olan Piazza Maggiore’de, Seramik Tanıtım Grubu organizasyonuyla dünyaca ünlü piyanistimiz Kerem Görsev ve Trio’su ile ünlü perküsyoncu Ayhan Sicimoğlu sahne aldı. Büyük ilgi gören konsere çok sayıda dinleyici katıldı. Ana meydanda düzenlenen canlı performansın yanı sıra etkinliği tanıtmak ve sektörle ilgili bilgi vermek amacı ile tanıtıcı bannerlar (sahne arkası banner, ışık kulesi banner, yönetmen kulesi banner, güvenlik banner, sahne arkası banner) konser davetiyeleri, havalimanı billboard ve bayraklar, posterler, flyerlar ve konser shuttle posteri hazırlanmış olup, ayrıca 50 adet taksiye ilan verilmiştir. Başta seramik firmalarının özel müşterileri olmak üzere, tüm seramik camiasına konser davetiyeleri gönderilmiş olup; yazılı ve sözlü basında haber olarak duyuruları yapılmıştır. Buna ek olarak fuar boyunca STG tanıtım filmi meydanda gösterilmiştir.

Karo üretiminde Avrupa’da 3. ihracatında ise 5. sırada yer alan Türkiye sağlık gereçleri alanında Avrupa’nın ihracatta ve üretimde bir numarası konumundadır. Türk seramiğinin tarihi dokusunu, gücünü in ovasyon ve tasarım ile biraraya getiren Seramik Tanıtım Grubu, hem profesyonel kullanıcılara hem de nihai tüketicilere farklı alternatifler sunmaktadır. Düzenlediği farklı etkinliklerle Turkishceramics marka algısını ve ihracatını büyütmeye yönelik hedeflerine ulaşma yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir.


Önceki Haber Sonraki Haber