XONE DESIGN AWARDS VE XONE DESIGN COMPETITION'DA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU!


XONE DESIGN AWARDS VE XONE DESIGN COMPETITION'DA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU!


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen XONE Design Awards ile XONE Design Competition ödül töreni ve Gala Yemeği TİM Başkanı İsmail Gülle, Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Yönetim Kurulu Üyeleri, sektör temsilcileri, finalistlerin ve basın mensuplarının katılımıyla 01 Haziran 2022 tarihinde, Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleşti. Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Volkan Ağar paylaştığı video ile kazananları kutlayarak tüm katılımcıları selamladı. 

Açılış konuşmasını yapan Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz; seramik, cam ve çimento sektörlerindeki ihracat başarısında önemli bir yer tutan tasarım gücünün geliştirilmesi gerektiğini vurgulayarak XONE Design’ı uluslararası katılıma açık bir yarışma ve ödül programına dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Jüri üyelerinin titiz çalışmaları ve değerlendirmeleri sonucunda XONE Design Awards’de yarışan 38 tasarımdan 7’si seramik, 2’si cam sektöründe olmak üzere toplam 9 adet kurum ödüle layık görüldü. XONE Design Competition öğrenci kategorisinde ise 75 tasarım arasından seçilen 31 tasarım; profesyonel kategorisinde ise 81 tasarım arasından 29 tasarım finalist olarak ödül almaya layık görüldü. Tüm katılımcılar kazanan tasarımların paftalarından sergiyi ziyaret etti ve serginin ardından kazananlara sertifikaları takdim edildi. 

XONE Design Awards ile XONE Design Competition basın bülteni için tıklayınız. 

XONE Design Awards ile XONE Design Competition kazanan listeleri için tıklayınız. 


Önceki Haber Sonraki Haber