INTERCEM 2022 ISTANBUL ÖNCESİ LAUNCH WEBİNAR DÜZENLENDİ


INTERCEM 2022 ISTANBUL ÖNCESİ LAUNCH WEBİNAR DÜZENLENDİ


Turkish Cement ve Intercem iş birliğiyle 16 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen INTERCEM 2022 İstanbul Öncesi Launch Webinar’da çimento sektörünün temsilcileri bir araya geldi.  

INTERCEM yetkilisi Matt Owen’in açılış konuşması yaptığı webinar On Field Investment Research yöneticisi Yassine Touahri’nin sunumu ile başladı. Sunumun ardından Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay sunumunu gerçekleştirerek çimento sektörü, Türkiye ekonomisindeki güncel gelişmeler hakkında yorumlarda bulundu ve Türk çimentosunun kuvvetli ve rekabetçi yönleri hakkında bilgi verdi. Webinar kapsamında, Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Şahin, çimento sektörünün karşılaştığı zorluklar başta olmak üzere sorulan soruları yanıtladılar.

INTERCEM CEO’su Malcolm Shelbourne’un kapanış konuşması ile sona eren Webinar’da sektörün daha ayrıntılı bir değerlendirmesinin 19-21 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan INTERCEM Konferansı’nda yapılacağı belirtildi.



Önceki Haber Sonraki Haber