Turkish Ceramics ilk kez Rusya'da!


Turkish Ceramics ilk kez Rusya'da!


Rusya ve Doğu Avrupa'nın en büyük uluslararası yapı ve iç mekan fuarı olan Mosbuild Fuarı, 13-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Moskova'da Crocus Expo Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Turkish Ceramics, Türk seramiklerinin kalitesini, üstün hizmet anlayışını ve Türk seramik sektörünün faaliyetlerini tanıtmak, iletişim çalışmalarında bulunmak amacıyla potansiyel pazarlarımızdan olan Rusya’da, Mosbuild fuarına ilk kez stant ile katılım sağlamıştır.

Fuarda, özenle tasarlanmış standımızda ziyaretçilerle bir araya gelerek üye firmalarımızın sunduğu geniş ürün yelpazesinin tanıtılması fırsatı bulunmuştur. Fuarın yoğun ilgisi ve sektör profesyonellerinin katılımı, Turkish Ceramics markasının uluslararası alandaki bilinirliğini artırmada ve yeni iş bağlantılarının kurulmasında önemli rol oynamıştır. 22 farklı ülkeden 1417 katılımcının bulunduğu fuar yaklaşık 57.000 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. 6 üye firmamız da Rusya pazarında öne çıkan nitelikli ürünlerini sergilemiştir. 

Türk seramiğinin birleştirici gücü haline gelen Turkish Ceramics markamız ile yer aldığımız fuarda standımız Türk seramik sektörü için bir buluşma noktası haline gelmiştir. Fuara katılan üye firmalar, Turkish Ceramics heyeti tarafından ziyaret edilmiş olup, Rusya pazarı üzerine çeşitli görüşmeler yapılmıştır.

Fuarın son gününde standımızı ziyaret eden Moskova Ticaret Müşavirleri Cansu Şaziye Tanrıverdi ve Mustafa Gökceoğlu ile Rusya’daki seramik sektör faaliyetleri hususunda istişarelerde bulunulmuştur.


Önceki Haber Sonraki Haber