Seramik Sektörü Cersaie Fuarı'nda Buluştu


Seramik Sektörü Cersaie Fuarı'nda Buluştu


Seramik Sektörü Cersaie Fuarı’nda Buluştu

Seramik sektörünün en önemli ve prestijli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı bu yıl 26-30 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bolonya şehrinde düzenlenmiştir. Türk seramik sektörünün yoğun katılımı ile gerçekleşen fuara 30 Türk firması stand ile katılarak dünyanın birçok yerinden gelen müşterileri ve hedef kitleleri ile buluşmuştur. 

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Türk seramik sektörünün etkin tanıtımı kapsamında şehir geneline verdiği 180 adet taksi reklamı ve havaalanı reklamlarıyla Turkishceramics markasını daha da güçlendirmiştir.

Cersaie Fuarı esnasında 29 Eylül tarihinde Birliğimiz (Turkishceramics) ve Türkiye Seramik Federasyonu, İtalya Seramik Birliği ile buluşmuştur. İtalya Seramik Birliği Başkanı Giovanni Savorani ve Genel Müdürü Armando Cafiero ile yapılan toplantıda ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, dünya enerji maliyetlerindeki artış ve üretim kapasitelerini gündeme getirmiştir. Ayrıca iki ülke arasında olumlu ilişkilerin devam ettirilmesi ve bunun için işbirliğinin sürdürülmesi görüşülmüştür.


Önceki Haber Sonraki Haber