Mutfak ve Banyo Sektörünün Kalbi Las Vegas'ta Attı: Turkish Ceramics KBIS'te!


Mutfak ve Banyo Sektörünün Kalbi Las Vegas'ta Attı: Turkish Ceramics KBIS'te!


27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Las Vegas'ta mutfak ve banyo endüstrisinin en önemli buluşma noktası olan Kitchen and Bath Industry Show (KBIS) Fuarı'na Turkish Ceramics markamızla ilk kez katılım gösterilmiştir. Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’in katılım gösterdiği fuarda hem üye firmalarımızın bilgilerini sektörle paylaşmış hem de ABD mutfak ve banyo trendlerini yakından takip etme fırsatı yakalanmıştır.

Fuarda, özenle tasarlanmış standımızda ziyaretçilerle bir araya gelerek üye firmalarımızın sunduğu geniş ürün yelpazesini ve yenilikçi çözümler tanıtılmıştır. Fuarın yoğun ilgisi ve sektör profesyonellerinin katılımı, Turkish Ceramics markasının uluslararası alandaki bilinirliğini artırmada ve yeni iş bağlantılarının kurulmasında önemli rol oynamıştır.

Fuarın önemli bir diğer ayağı ise, üyesi olduğumuz Ulusal Mutfak ve Banyo Derneği (NKBA) temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz görüşmeler olmuştur. Bu görüşmelerde, sektörel iş birliğimizi geliştirmeye yönelik fikir alışverişi ve gelecekteki ortak projeler için planlamalar yapılmıştır. 27-29 Şubat 2025 tarihinde tekrar gerçekleşecek KBIS Fuarı’na Turkish Ceramics markamız ile tekrar katılım kararı alınmıştır.


Önceki Haber Sonraki Haber