Turkish Cement Bir Kez Daha Intercem Dubai'de


Turkish Cement Bir Kez Daha Intercem Dubai'de


27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Intercem Dubai konferansı, çimento sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren önemli bir buluşma noktası olmuştur. 47 ülkeden katılımcıların bir araya geldiği bu etkinlikte, sektörü etkileyen ana trendler ve güncel gelişmeler ele alınmıştır.

Konferans kapsamında yer alan standımızda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Şahin'in de katılımıyla sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya gelinmiştir. Üye firmalarımızın görüşmelerini gerçekleştirdiği standımızda gösterilen sektör tanıtım filmimiz büyük ilgi görmüş ve ziyaretçiler tarafından Türk çimento sektörüne yönelik sorular sorulmuştur.

Konferansın panel bölümünde ise Başkan Yardımcısı Akçay, Türk çimento sektörünün potansiyeline dair önemli açıklamalarda bulunmuştur. Çimento ve klinker ürünlerine ilişkin yurt içi verileri paylaşan Akçay, ihracatta artan potansiyele de dikkat çekmiştir.

Dubai Ticaret Ataşeleri tarafından Turkish Cement standımızı ziyaret edilmiş, üye firmaların katılımıyla Türk çimento sektörünün Dubai ve bölgedeki potansiyel istişare edilmiştir.


Önceki Haber Sonraki Haber