Intercem Shipping Forum


Intercem Shipping Forum


2024 yılının ilk Intercem etkinliği olan Intercem Shipping Forum, İtalya'da 22-23 Ocak 2024 tarihlerinde 25 ülkeden delegenin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Konferansta, piyasa tahminlerinden navlun dinamiklerine ve çimento taşımacılığı çözümlerindeki son gelişmelere kadar çimento sektörünü etkileyen kilit trendler ele alınmıştır.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Şahin ve Barış Karahüseyin katılım gösterdiği Intercem Shipping Forum, lojistik sağlayıcılar için önemli bir platform görevi görmüş Türkiye'nin lojistik sektöründeki yükselen potansiyeli değerlendirilmiştir.

Roma Ticaret Müşaviri Selman Tokpunar tarafından ziyaret edilen Turkish Cement bilgilendirme masasında üye firmalar ile Türk çimento sektörüne dair güncel durumlar istişare edilmiştir.

Turkish Cement, başarılı geçen Intercem Shipping Forum'un ardından resmi ziyaretlerine devam etmiştir. Turkish Cement heyeti, Türkiye Cumhuriyeti'nin Vatikan Büyükelçisi Ufuk Ulutaş'ı makamında ziyaret etmiştir.


Önceki Haber Sonraki Haber