Intercem Dubai 28 Şubat - 2 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.


Intercem Dubai 28 Şubat - 2 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.


Yılın en önemli çimento sektörü organizasyonlarından biri olan Intercem Dubai, 500’den fazla delegenin katılımıyla 28 Şubat – 2 Mart 2023 tarihleri arasında Jumeirah Emirates Tower Otel’de düzenlenmiştir. Türkiye’den 13 firma ve 25 temsilcinin kayıt yaptırdığı konferansa Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Şahin, Erkam Kocakerim ve Barış Karahüseyin Turkish Cement adına katılmışlardır.

Turkish Cement, konferansa bir stant ile katılmış olup sektör tanıtım filmimiz gösterilmiş ve güncellenen fabrika ve öğütme tesisi haritasının, firma iletişim bilgilerinin yer aldığı broşür ziyaretçiler ile paylaşılmıştır.

Konferansın ilk günü, 28 Şubat tarihinde, üyelerimizin katılımıyla birlikte bir organizasyon düzenlenmiş ve konferans öncesi tüm katılımcılar biraraya gelmiştir. 1 Mart 2023 tarihinde Dubai Ticaret Müşavirleri Ersoy Erbay ve Hacı Hasan Kaygısız standımızı ziyaret etmişler, çimento sektörü hakkında bilgi almışladır.

Konferansta gerçekleşen sunumlara katılım sağlanarak ihraç pazarlarımızdaki gelişmeler, karbon emisyonunu azaltmaya yönelik yatırımlar, sürdürülebilirliğin sağlanması konularında bilgi edinilmiştir.


Önceki Haber Sonraki Haber