Çimento, Cam, Seramik Ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti


Çimento, Cam, Seramik Ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, 13 Nisan 2023 tarihinde Ankara’da, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nde üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, yaptığı konuşmada Birliğimiz tarafından yürütülen başarılı çalışmaların ve üyelerimizce yakalanan yüksek ihracat rakamlarının artarak devam etmesini temenni etmiştir.

Birliğin 2022 yılı Yönetim Kurulu çalışma raporu, bilançosu, gelir-gider hesapları ve Denetim Kurulu Raporu okunmuş ve görüşülmüştür. Genel Kurul, 2022 yılı Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibrası, 2023 yılı bütçe ve iş programlarının görüşülmesi ve oylanması ile devam etmiştir.

Genel Kurul Toplantısı’nın tamamlanmasının ardından Fatih Keresteci tarafından "Küresel Gelişmeler ve Yaklaşan Seçimlerin Işığı Altında Türkiye Ekonomisine Yönelik Stratejik Bir Bakış" başlıklı ekonomi sunumu yapılmıştır.


Önceki Haber Sonraki Haber