TurkishGlass, Cephe Sektörü Profesyonelleriyle ZAK World of Façades İstanbul'da Bir Araya Geldi


TurkishGlass, Cephe Sektörü Profesyonelleriyle ZAK World of Façades İstanbul'da Bir Araya Geldi


Önde gelen dış cephe tasarım ve mühendislik konferanslarından biri olan ZAK World of Façades 16 Mart 2023 tarihinde İstanbul’da ikinci kez düzenlenmiştir. 400'den fazla cephe danışmanı, müteahhit, mimar ve yapı mühendisi gibi sektör profesyonelinin katılım gösterdiği konferansta TurkishGlass bir stand ve bir sunum ile yer almıştır.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tansu Kumru "Every Turkish Glass Project Has Its Own Unique Story" başlıklı konuşmasında, Türk cam endüstrisinin gelişmiş mimari cam üretim kapasitesi ve çeşitli ürün yelpazesiyle dünya cam endüstrisindeki gücüne vurgu yapmıştır. Kumru ayrıca, Türk cam endüstrisinin cam üreticileri ve işleyicilerinin en yüksek kalitede ürünleri sunmak için bir araya geldiği çok güçlü bir ekosistem olduğunu ifade etmiştir.

Konferans sırasında Türk cam endüstrisi tarafından projeye özel çözümlerle tamamlanan saygın referans projeler de katılımcılarla paylaşılmış, Türk cam endüstrisinin uluslararası alanda gerçekleştirdiği referans projelerin yer aldığı tanıtım filmi standımızda gösterilmiştir. Aynı zamanda en büyük cam endüstrisi platformları olan Glasssonline ve Glassonweb sitelerinde basın bültenleri ve web-bannerlar yayınlanarak sektörün etkin bir şekilde tanıtımı yapılmıştır.


Önceki Haber Sonraki Haber