9. SERAMİK SEKTÖR BULUŞMASI SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMALARININ YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ


9. SERAMİK SEKTÖR BULUŞMASI SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMALARININ YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen 9. Seramik Sektör Buluşması seramik sektörü paydaşlarının yoğun katılımıyla 30 Haziran 2022 tarihinde, İstanbul’da gerçekleşmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz toplantıda seramik kaplama malzemeleri ve seramik sağlık gereçleri sektörlerinde Türkiye’nin ve başlıca hedef, rakip ülkelerin ithalat ve ihracat rakamlarını analiz eden bir sunumla verileri aktarmıştır.

Ekonomi Danışmanımız Dr. Can Fuat Gürlesel tarafından da Türkiye ve Dünya’daki ekonomik gelişmeler değerlendirilerek seramik sektöründeki beklentiler üzerinde durulmuştur.

İletişim stratejileri ve eylem planlarını belirlemek üzere çalıştığımız StratejiCo. firması kurucusu Selim Oktar tarafından da seramik sektöründe iletişim stratejileri ve eylem planı çalışmalarının çıktıları katılımcılara anlatılmıştır.

9. Seramik Sektör Buluşması, Seramik Sağlık Gereçleri ve Seramik Kaplama Malzemeleri olarak iki oturum şeklinde devam etmiş, katılımcılar ihracatın artırılmasının yolları üzerine görüş alışverişinde bulunmuşlardır.


Önceki Haber Sonraki Haber