TURKISHGLASS ZAK WORLD OF FAÇADES'A KATILMAK ÜZERE LONDRA'DAYDI


TURKISHGLASS ZAK WORLD OF FAÇADES'A KATILMAK ÜZERE LONDRA'DAYDI


Dünya cam sektörünün, dış cephe konusunda en önemli etkinliklerinden biri olan ZAK World of Façades UK, 3 Kasım 2022 tarihinde Londra’da gerçekleşmiştir. 400’ü aşkın cephe danışmanı, müteahhit, mimar ve yapı mühendisinin katılım gösterdiği konferansta Birliğimiz TurkishGlass markasıyla stand ile yer almış, Türk Cam sektörü hakkında bilgi vermiştir. Tanıtım faaliyetleri kapsamında örnek proje görsellerimizin de bulunduğu tanıtım videosu yayınlanmıştır. 

Konferans kapsamında Londra Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Abdurrahman Deniz standımızı ziyaret etmiş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tansu Kumru ile yapılan görüşmede İngiltere inşaat sektörü beklentileri hakkında bilgi vermiştir.

Konferanstaki sunumlarda vurgulanan en önemli konu; binalarda kullanılan malzemelerin üretimi ve nakliyesi ile binaların inşası esnasında karbon salınım miktarının hesaplanması ve azaltılması olmuştur. 

Etkinlik kapsamında Glassonweb ve Glassonline internet sitelerinde Türk cam sektörünü anlatan ilan ve hedef kitlemizi etkinliğe davet eden bültenler yayınlanmış, ayrıca sosyal medyada hedef kitlemize yönelik detaylı bir reklam kampanyası yürütülerek Türk camı tanıtılmıştır.



Önceki Haber Sonraki Haber