TURKISHGLASS YÜKSEK KALİTE VE GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE GLASSBUILD AMERİKA 2021 FUARINA KATILDI


TURKISHGLASS YÜKSEK KALİTE VE GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE GLASSBUILD AMERİKA 2021 FUARINA KATILDI


TurkishGlass, cam, kapı ve pencere sektörlerinin yıllık en büyük buluşma noktası olan ve 13-15 Eylül 2021 tarihlerinde Atlanta-ABD’de düzenlenen GlassBuild America 2021 Fuarı’na stand ile katıldı. TurkishGlass fuarda yüksek üretim kapasitesi, geniş ürün yelpazesi, yüksek kalite ve tecrübesini vurguladığı standda ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Standımızda ultra clear düz cam, renkli düz cam, lamine camlar, çeşitli performans değerlerine sahip kaplamalı camlar ve reflektif güneş kontrol camları sergilenmiştir.

Fuar süresince cam distribütörleri, işlemecileri ve inşaat sektörü profesyonellerinden oluşan çok sayıda ziyaretçi standı ziyaret ederek standımızda sergilenen geniş cam ürün yelpazesine yoğun ilgi gösterdi. TurkishGlass stantında ayrıca ziyaretçilere Türk düzcam sektörü ve Türk firmaları hakkında detaylı bilgi verilerek tanıtım malzemeleri dağıtıldı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tansu Kumru da fuara katılarak sektörle ilgili şirket ve kurum temsilcileri ile önemli toplantılar gerçekleştirmiştir.

Başarılı geçen fuarın ardından TurkishGlass olarak 2022'de Las Vegas'ta düzenlenecek bir sonraki GlassBuild fuarına da katılım planlanmaktadır.


Önceki Haber Sonraki Haber