TURKISHGLASS, ZAK WORLD OF FACADE NORTH AMERICA KONFERANSI'NDA ANLATILDI


TURKISHGLASS, ZAK WORLD OF FACADE NORTH AMERICA KONFERANSI'NDA ANLATILDI


Dış cephe sektörünün Kuzey Amerika’daki en önemli etkinliği olan ZAK World of Façades North America Konferansı 400’ün üzerinde mimar, müteahhit, cephe danışmanı ve inşaat firmasının katılımıyla 26 Ekim 2022 tarihinde New York’da gerçekleşmiştir. 

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Tansu Kumru, TurkishGlass adına konferansta bir sunum gerçekleştirmiştir. Sunumda Türkiye’nin cam sektörü için bir üretim üssü olduğu, yüksek üretim kapasitesi, 175 ülkeye ihracat yapan sektörün üretici ve işlemecileriyle beraber bir ekosistem kurarak her türlü ihtiyaca cevap verebildiği, geniş ürün gamı, BIM projesi, ABD-Asya-Afrika kıtalarındaki ve Türkiye’deki referans projeler hakkında detaylı bilgi verilmiştir. 

Tansu Kumru’nun sunumuna iştirak etmek üzere New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ve New York Ticaret Ataşeleri Filiz Köseyener ve Bilgehan Caner de katılmıştır. 

TurkishGlass standımızda da tanıtım filmimiz gösterilmiş ve Türk cam firmalarının bilgileri paylaşılmıştır. 

TurkishGlass heyeti New York’da bulunan Türk Evi’ne de bir ziyaret gerçekleştirmiştir. New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, New York Ticaret Ataşeleri Filiz Köseyener ve Bilgehan Caner ile toplantı yapılmıştır. Türk cam sektörü ve ABD’deki faaliyetlerimiz hakkında bilgi verilirken ABD’nin önümüzdeki dönem inşaat ve ekonomi faaliyetleri hakkında da bilgi edinilmiştir.  



Önceki Haber Sonraki Haber