Turkish Ceramics Cersaie Fuarı'nda İlk Kez Standla Yer Aldı


Turkish Ceramics Cersaie Fuarı'nda İlk Kez Standla Yer Aldı


Seramik sektörünün en prestijli uluslararası seramik fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı bu yıl 23-27 Eylül tarihleri arasında Bolonya’da düzenlenmiş olup, Türk seramik sektörü fuarda güçlü bir varlık göstermiştir. Sektörün en büyük etkinliğini olan fuarda, 17 Türk seramik firması en yeni ürünlerini sergileyerek dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerle buluşmuştur. Fuara katılan üye firmalarımızın stantları Milano Başkonsolosu Mehmet Özöktem, Ticaret Ataşeleri Ahmet Erkan Çetinkayış ve Kadir Eser ile Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’in öncülük ettiği Turkish Ceramics heyeti tarafından ziyaret edilmiştir.

Turkish Ceramics markamızla ilk kez stant ile yer aldığımız fuarda toplam 607 firma ürünlerini sergilemiş ve dünyanın birçok yerinden gelen müşterileriyle bir araya gelmiştir. Fuarda Turkish Ceramics standı, yoğun ilgi görmüş olup, stand duvarlarında yer alan üye firmaların logoları ve dağıtılan kataloglarla markaların bilinirliği artırılmıştır. Ayrıca, Bolonya genelinde verilen 140 adet taksi reklamı ve hedef kitleye yönelik sosyal medya çalışmalarıyla Turkish Ceramics markasının daha geniş kitlelere ulaşması hedeflenmiştir.

Fuar kapsamında, Türk seramik sektörünün uluslararası iş birliklerini güçlendirmek amacıyla toplantılar yapılmıştır. Amerikan Seramik Karo Konseyi (Tile Council of North America) ve İtalyan Seramik Federasyonu (Confindustria Ceramica) ile yapılan görüşmelerde, Türkiye'nin ABD ve İtalya pazarlarındaki konumu değerlendirilmiş ve geleceğe yönelik iş birlikleri görüşülmüştür.


Önceki Haber Sonraki Haber