Turkish Cement, Intercem Shipping 2023 İçin Amerikadaydı


Turkish Cement, Intercem Shipping 2023 İçin Amerikadaydı


Çimento sektöründe lojistik ve taşımacılık konularının ele alındığı Intercem Shipping Americas 3-4 Nisan tarihlerinde ABD/Tampa’da gerçekleşmiştir. Etkinlik kapsamında endüstri trendleri, pazar öngörüleri, navlun oranlarına dair analizler yapılırken çimento sektöründe taşımacılığa dair en son gelişmeler istişare edilmiştir. 12 ülkeden 80 delegenin katılım gösterdiği organizasyona Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Şahin ve Erkam Kocakerim Turkish Cement adına katılmışlardır.

 

Program dahilinde gerçekleştirilen panelde Abdulhamit Akçay Türkiye’nin ABD’ye çimento ihracatı hakkında 2023 yılının ilk çeyrek verilerini paylaşmıştır. Akçay, yılın geri kalanında ivmenin yükseleceğinin ve bir önceki yıla oranla ihracatın artacağının altını çizmiştir.  

 

Turkish Cement, çimento sektöründe lojistik profesyonelleri ile temaslarda bulunurken ülkemiz fabrika ve öğütme tesisi haritasının ve üye firma iletişim bilgilerinin yer aldığı broşürler katılımcılar ile paylaşılmıştır.


Önceki Haber Sonraki Haber