Seramik Tanıtım Grubu KBIS 2015 Fuarına Katılım Sağladı


Seramik Tanıtım Grubu KBIS 2015 Fuarına Katılım Sağladı


Mutfak ve Banyo endüstrisinin dizaynına adanan, Kuzey Amerika’nın en geniş platformu olan 2015 Kitchen and Bath Industry Show (KBIS) her yıl düzenlenen sektörün önemli bir fuarıdır. Bu yıl 51. si düzenlenen fuar Las Vegas Convention Center’da gerçekleştirilen fuarda 500’den fazla katılımcı 20-22 Ocak 2015 tarihleri arasında yer almıştır.

Seramik Tanıtım Grubu kararı doğrultusunda, fuara Seramik Tanıtım Grubu üyesi Erdem ÇENESİZ, Muhasebe, İK ve İdari İşler Mdr. Mehmet YÜCEL, Genel Sekreterlik Personeli  Uzman Yrd. Gizem KARGIN tarafından South Hall S2093’de yer alan ınfo-stand ile katılım gerçekleştirilmiştir. Ayrıca fuara Türkiye Seramik Federasyonu Genel Sekreteri Germiyan SAATÇİOĞLU ve SERSA Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat ÖZKAYA katılım sağlamıştır.

National Kitchen and Bath Association ile Seramik Tanıtım Grubu arasında ilişkileri geliştirmek, birlikte yapılabilecek çalışmaları konuşmak ve işbirliği olanaklarını gözden geçirmek amacıyla NKBA temsilcisi Suzie Williford (Director of Governance & International Initiatives) ve Terrance Barkan (NKBA International Affiliate Program) ile 21 Ocak Çarşamba günü STG standında görüşme sağlanmış olup, NKBA yetkilileri 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek UNICERA fuarına davet edilmiştir.


Önceki Haber Sonraki Haber