Seramik Tanıtım Grubu COVERINGS 2015 Fuarına Katıldı


Seramik Tanıtım Grubu COVERINGS 2015 Fuarına Katıldı


14-17 Nisan 2015 tarihleri arasında Orlando/ABD ’de düzenlenen kaplama malzemeleri sektöründe dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Coverings 2015 Fuarı’na, Seramik Tanıtım Grubu (STG) faaliyetleri çerçevesinde 74 m²’lik bir info stand ile katılım gerçekleştirilmiştir.

Her yıl gerçekleştirilen Coverings Fuarı’na Seramik Tanıtım Grubu adına 17. kez katılım sağlanırken, Türk Seramik Sektörünü tanıtan CD-USB kataloglar stand ziyaretçilerine dağıtılmıştır. Diğer taraftan, stand ziyaretçilerine fuar alanında bulunan Türk seramik firmalarına yönlendirici haritalar verilmiştir. Fuar süresince standımız 500’ü aşkın kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Coverings Fuarı’na, bu yıl Seramik Tanıtım Grubu üyesi firmalardan Yüksel Seramik, Bien Seramik, Ege Seramik, Akgün Seramik-Duratiles, NG Kütahya, Uşak Seramik,  Kale ve Vitra son ürün ve tasarımlarıyla katılım gerçekleştirirken, Seramik Tanıtım Grubu’nu temsilen fuara Arge II Şube Müdürü Sevgin UTLULIĞ ve Uzman Yardımcısı Duygu GÜNERİ KAYA katılım sağlamıştır. Diğer taraftan, fuar esnasında 2016 yılında gerçekleşecek Coverings fuarı için Türk Pavilyonu gerçekleştirme yönünde gerekli görüşmeler yapışmıştır. Fuar bir sonraki yıl Şikago’da 18-21 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.


Önceki Haber Sonraki Haber