Seramik Tanıtım Grubu "ISH 2013" Fuarına Katıldı


Seramik Tanıtım Grubu "ISH 2013" Fuarına Katıldı


12-16 Mart 2013 tarihleri arasında Frankfurt/Almanya’da düzenlenen ve vitrifiye sektöründe dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Bina, Enerji Teknolojisi ve Banyo Ekipmanları Fuarı olan ISH 2013 Fuarı’na, Seramik Tanıtım Grubu (STG) faaliyetleri çerçevesinde 30 m²’lik bir info stand ile katılım gerçekleştirilmiştir.

İki senede bir gerçekleştirilen ISH Fuarı’na STG adına 5. kez katılım sağlanırken, Türk Seramik Sektörünü tanıtan CD katalog ile fuara katılan Türk seramik firmalarının katalog ve CD’leri ilgilenen stand ziyaretçilerine dağıtılmıştır. Diğer taraftan, stand ziyaretçilerine Türk seramik motifli USB bellekler hediye edilmiştir.

Bireysel olarak toplam 85 Türk firmasının katılımcı olarak yer aldığı ISH Fuarı’nda yer alan STG standını Türkiye Frankfurt Başkonsolosumuz Ufuk EKİCİ ziyaret etmiş, Seramik Tanıtım Grubu Başkanı Bahadır KAYAN tarafından kendisine seramik kol düğmesi takdim edilmiştir.

Isı, iklimlendirme teknolojileri, yenilebilir enerjiler ve banyo-bina hizmetlerinde uluslararası ihtisas fuarı olan ISH Fuarı’na, bu yıl Seramik Tanıtım Grubu üyesi firmalardan Creavit (Çanakçılar Seramik), Duravit, Ece Banyo, Güral Vitrifiye, İdeal Seramik, İdevit, Kale Seramik, Serel ve Vitra son ürün ve tasarımlarıyla katılım gerçekleştirirken, Seramik Tanıtım Grubu’nu temsilen fuara Çimento, Cam, Seramik ve Süs Bitkileri Şubesi Uzmanı Zehra N. ÖZBİLGİN katılmıştır


Önceki Haber Sonraki Haber