ORTA DOĞU PAZARINDA TURKISHGLASS'A YOĞUN İLGİ


ORTA DOĞU PAZARINDA TURKISHGLASS'A YOĞUN İLGİ


Dış cephe sektörünün en önemli küresel etkinliklerinden biri olan ZAK World of Façades Orta Doğu Konferansı 400’ün üzerinde cephe danışmanı ve mimarın katılımıyla Birleşik Arap Emirlikleri/Dubai’de gerçekleşmiştir. Konferansta TurkishGlass markamıza büyük ilgi gösterilmiş, bölgede yürütülen inşaat projelerinde kullanılmak üzere cam talebine ihtiyaç duyulduğu ziyaretçiler tarafından sıklıkla vurgulanmıştır.

TurkishGlass’ın partner olduğu konferansın açılış konuşmasında Türk camının artan potansiyeline vurgu yapılmış ve inşaat sektöründeki bina cephe ve kaplama alanlarında sürdürülebilir yenilikler, dijitalleşme ve son teknolojik çözümlere ilişkin sunumlar katılımcılarla paylaşılmıştır. Konferans kapsamında TurkishGlass info-standına gelen ziyaretçilere Türk cam sektörü hakkında bilgiler verilmiş, cam sektörü tanıtım filmi gösterilmiş ve yoğun ilgi gören Türk camının kullanıldığı referans projeler kataloğu dağıtılmıştır.

Etkinlik kapsamında Glassonweb ve Glassonline internet sitelerinde Türk cam sektörünü anlatan ilan ve hedef kitlemizi etkinliğe davet eden bültenler yayınlanmış, ayrıca sosyal medyada hedef kitlemize yönelik detaylı bir reklam kampanyası yürütülmüştür. Mimar, inşaat, mühendislik firmalarının ve lokasyon bazlı hedeflemelerin yapıldığı kampanyada 6-10 Mart 2022 tarihleri boyunca önce fuara davet ile başlayan daha sonra Türk cam sektörü hakkında bilgiler veren ve Türk cam sektörüne ilgi gösterenlere teşekkür ederek sonlanan görseller sponsorlu olarak Facebook, Instagram, Linkedin’de yayınlanmış ve reklam kampanyası neticesinde 213 bin gösterim, 558 tıklanma ve 315 etkileşim elde edilmiştir.



Önceki Haber Sonraki Haber