ÇİMENTO SEKTÖRÜ 2021 VE 2022 DEĞERLENDİRMESİNİ YAPMAK ÜZERE BİRARAYA GELDİ


ÇİMENTO SEKTÖRÜ 2021 VE 2022 DEĞERLENDİRMESİNİ YAPMAK ÜZERE BİRARAYA GELDİ


2022 yılının ilk sektör toplantısı olan Çimento Sektör Toplantısı, sektörlerinde öncü 40 temsilcinin katılımıyla 16 Şubat 2022 tarihinde, İstanbul’da gerçekleşmiştir.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Arda Özkır, bugün çimento ihracatında dünyada 2. sırada olan ve “Turkish Cement” markasıyla dünyada faaliyet gösteren sektör hakkında bilgilendirme sunumu yapmıştır. Ambalajlı, dökme beyaz ve gri çimento, klinker alanlarında hizmet veren çimento sektörünün başarısı, 2021 yılındaki ihracat rakamları değerlendirilmiş; potansiyel pazarlar hakkında bilgi verilmiştir. Sunumda ülkemizin ihracattaki kuvvetli ve rekabetçi yönlerine yer verilmesinin yanı sıra ihracatta karşılaşılabilecek tehditler ve fırsatlar hakkında da bilgiler aktarılmıştır.

Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Arda Özkır’ın sunumundan sonra StratejiCo şirketinin kurucusu Selim Oktar “Çimento Sektörü İletişim Stratejisi ve Yol Haritası” sunumunu yapmıştır. Sunumda sektörün gaye haritasına yer verilmiş, Eylem Planı Çalıştayı’nın sonuçları paylaşılarak gayeden doğan ve her hedef kitle özelinde oluşturulan iletişim amaçları, alt mesajları, öne çıkarılacak unsurlar ve aksiyon önerileri ile söz konusu mesajların iletişimde nasıl kullanılacağına ait bilgiler paylaşılmıştır. Sunumların ardından toplantı, soru-cevap etkinliği ile sona ermiştir.


Önceki Haber Sonraki Haber